marți, 20 aprilie 2010

Liber la bronz sanatos


Am revenit după o mica pauza, însă sper ca au mai ramas măcar 5 persoane interesate de blogul meu, si pe care sper sa le incant cu noutăţi si nu numai... Voi reveni la un subiect pe care l-am abordat si într-un post mai vechi, si anume metodele de bronz sănătoase existente pe piata din Romania, pt ca mă număr printre cei care reneagă solarul si îl declar inamicul nr 1 al tenului. Si cum soarele nu ne onorează încă cu prezenta sa pe cer, iar noi nu ne putem bucura de beneficiile sale asupra culori pielii, am căutat si am găsit si ceva pe placul meu, asta după autobronzantul Piz Buin. Metoda mea favorita de bronzare în acest moment este bronzarea organică. Am descoperit un salon în Timisoara (pot oferi si nume si adresa celor interesate) unde aceasta metoda de bronzare se face într-un mod profesional si destul de accesibil ca preţ (45lei). Culoarea apare in 5min de la aplicarea solutiei pe piele prin intermediul unui pistol special. Bronzul rezista in cazul meu (pt ca este foarte diferit de la persoana la persoana) in jur de 10 zile, timp in care pielea straluceste de sănătate, si are un bronz natural, frumos, sexy. Pielea trebuie hidratata foarte bine după procedeul de bronzare, pt a rezista cat mai mult culoarea. Nu pătează hainele, nu miroase urat si nu este portocaliu.Acest sistem revolutionar de bronzare nu presupune riscuri, nu usucă excesiv pielea si nu provoacă riduri. Mai mult decît atît, eventualele arsuri pe care le poţi suferi în urma expunerii intense la soare sunt complet evitate. Bronzarea organică reprezintă un procedeu profesional de bronzare (se efectueaza numai in saloane), prin care se aplica, prin pulverizare cu un aparat cu turbina HVLP, o soluţie 100% organică, ce va colora instant pielea într-0 nuanţă naturală. Bronzul organic este, in fapt, un tratament anti-aging, acesta fiind marele avantaj al noului sistem de bronzare: conţinutul sau bogat in acid hialuronic, aloe vera, vitamine, ginseng si musetel îi confera proprietăţi benefice reintineririi si hidratarii pielii.

Nicole Scherzinger

Stephanie Pratt

Penelope Cruz

Foto credit: harpersbazaar.com, celebritybeautybuzz.com

16 comentarii:

ColourMePretty spunea...

Deci se poate si asa....eram interesata de procedura dupa ce ma documentasem despre ea si descoperisem recenzii pozitive vizand saloanele din Bucuresti.Problema a intervenit cand am gasit 2 persoane ce isi facusera bronzare organica in Craiova,orasul meu,si ce am auzit m-a convins sa renunt.Am vazut si poze,chiar au iesit spre portocaliu si cu multe pete,le-a tinut 7 zile,s-a luat pe haine si s-a dus neuniform.Cel putin pe fata arata horror,parca aveau o boala de piele.Si ma intrebam daca e vina salonului sau sanse sunt peste tot,se pare ca iarasi ma confrunt cu o situatie asemanatoare momentului cd putinele centre estetice de aici au inceput sa ofere peeling chimic pe post de microdermoabraziune si zepter bioptron pe post de IPL.

Celestial Dreamer spunea...

Cu siguranta saloanele din care ies fetele portocalii si cu pete, nu au bronzare organica. Este un concept cu rezultate 100% pt cei care il cumpara, insa sunt multi care spun ca fac bronzare organiza insa folosesc solutii ordinare care pateaza si care dezamagesc clientele. Insa iti garantez ca nu este vb de bronzare organiza, si eu am patit sa ma fraieresc asa la un salon cu pretentii, insa cand am luat contact cu the real thing am sesizat clar diferenta de la pamant la cer. pt bronzarea organiza nici macar nu e nevoie de nu stiu de peeling, pt eu inainte de bronzare fac un dus acolo si ma exfoliez cu un exfoliant normal din produse naturale, insa nu unul foarte scump. chiar si zonele pe care nu insist se bronzeaza supper bine, si nu am avut pete niciodata, decat dupa ce am stat 2 h in jacuzzi la 40 grade apa, si chiar si atunci am avut pete pt ca trecusera cele 2 sapt de la bronzare, iar pielea se exfolia in mod natural la temperatura supper ridicata. concluzia e, ca nu se face bronzare organiza peste tot, si iti voi da link-ul cu saloanele autorizate care folosesc acest tip de bronzare in toata romania, sper sa-ti fie de folos, astept rezultatele tale... http://www.bronzare-organica.ro/centre.html

Iulia spunea...

Uhm, eu una as vizita solarul pt ca sunt alba ca spuma laptelui :D

ColourMePretty spunea...

Multumesc pentru link,de Centrul Medical Sanatatea si auzisem prima oara cand am citit in cotidianul local despre disponibilitatea procedurii in oras.E deschis oarecum in stransa colaborare cu California Fitness si am oroare de MLM-urile lui peste.:) Din pacate cred ca exact acolo si-au facut fetele bronzul acela nefericit.Sper sa ma insel,am sa mai intreb o data unde s-a petrecut "oroarea".:))

Anonim spunea...

Imi poti spune, te rog, numele salonului din Timisoara?Eventual adresa...Multumesc anticipat!

Aloe Vera spunea...

ma mir ca nu au treaba cu solarul

gdghd spunea...

bgdfghd

monica_s23 spunea...

La cat de sanatos e solarul...cred ca mai bine lipsa.. Cat despre bronzarea organica de care precizai mai sus? Cat de organica e? Adica cum se fixeaza culoarea in piele? Si mai ales nu se ia pe haine si asa mai departe? Mi se pare cam cusuta cu ata alba. :)

Adina spunea...

Imi poti spune te rog numele salonului? Multumesc!

Celestial Dreamer spunea...

Salonul unde mergeam eu s-a inchis recent, insa va pot recomanda un alt salon lafel de curat, si unde ma simt minunat ori de cate ori ma bronzez acolo. Procedeul este acelasi, doar ca ei fac un peeling uscat cu niste servetele, culoarea este chiar mai inchisa dupa aceea.
Ego Studio, str. Cprian Porumbescu nr131, (de pe calea Sagului o strada inainte de omv/Kaufland/sensul giratoriu)
Persoana de contact pt bronzare Nadia Malos 0724505716

Anonim spunea...

mai e un salon ok.in timisoara,pe linga maternitatea bega,care are bronzare organica,si este chiar ok.si bronzarea si pretul(50 ron),curat,frumos,fetele de acolo sunt super de treaba,pentru cele interesate,tel 0771644020.
au si site www.siluettecontur.ro(sus in bara cautati-l)

Celestial Dreamer spunea...

siluette contur s-a inchis...

Anonim spunea...

nu este adevarat ca siluettecontur s-a inchis,imi pare rau mary pentru cine te-a dezinformat,eu m-am bronzat chiar alaltaieri la ei.au o solutie noua mai performanta si intr-adevar am iesit mai inchisa ca acum o luna ,sunt super incintata de cum a iesit!!!
poate ca nu i-ai gasit pt. ca si-au schimbat un pic programul,aveau de la 11 deschis nu de la 9.30,dar acum au de la 10 la 21.program
pentru cine-i interesat va dau si nr. de telefon 0771644020.

Celestial Dreamer spunea...

inseamna ca m-a dezinformat chiar patroana de acolo... sau poate s-a razgandit si l-a redeschis... eu am vorbit cu ea in iunie si atunci ea m-a informat ca l-a inchis pt o perioada

Alice spunea...

spune-mi si mie te rog despre ce salon din timisoara vorbesti. tot despre siluette contur sau e altul?

Sirop Noni spunea...

Mie mi se pare ca Stephanie Pratt e prea bronzata pentru culoarea parului ei.

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir