joi, 20 ianuarie 2011

How long can u go?!


De aceasta data o sa abordez un subiect preferat de mine, si anume GENELE FALSE. Sunt o fana declarata a acestui truc de infrumusetare, si cu siguranta nu as renunta de el pt nimic in lume... Personal prefer varianta de gene tip banda, pe care mi le aplic eu acasa, ori de cate ori imi doresc o schimbare drastica, si pe care apoi le dau jos, le curat si le pun la pastrare pt o urmatoare utilizare. Sunt o varianta ieftina (pretul unei perechi de gene din par natural porneste de la 15 ron si poate ajunge pana la 50 ron) si foarte comoda, care nu necesita foarte multa indemanare, ci doar un adeziv special si de calitate (preturile variaza intre 30 ron si 70 ron).


Modalitate de aplicare gene false tip banda:

1. Dezlipeste baza genelor false si trage usor pentru a le scoate din cutie. Fii atenta sa corespunda ochiului care trebuie si verifica daca au dimensiunea potrivita. In cazul in care sunt prea lungi, genele false pot fi taiate la colturile exterioare.
2. Aplica un strat subtire de lipici pentru gene la baza perechii false cu ajutorul unei scobitori sau a unui betisor pt machiaj. Recomand sincer lipiciul de culoare inchisa, in loc de cel alb.

3. Pozitioneaza perechea de gene false cat mai aproape de linia naturala a genelor tale, aplicand presiune cat sa simti ca adera.

4. Odata aplicate genele false la ambii ochi, se pune problema retusarii. Mai ales daca folosesti gene false pentru prima data sau iti lipseste exercitiul, poti corecta micile imperfectiuni prin folosirea unui tus de ochi.



14 comentarii:

ColourMePretty spunea...

De cand zic ca incerc si eu....nu-s prea indemanatica si talentata cand e vorba de machiaj, si in plus am avut o experienta neplacuta cu unele de plastic cheap cum erau in comert cand eram noi mai mici. Dar prea ma tenteaza, vad la majoritatea bloggeritelor ce realizeaza LOTD si asa am dat si de genutze.ro. Isi comanda curand o prietena si astept sa vad cum arata live si cum se comporta la ea, nici nu stiu ce sa aleg din variantele disponibile dar sigur nu manunchiuri ca deja ma depaseste rau aplicarea. :)
Intr-o vreme salivam dupa extensiile de gene, vedeam prin presa la diverse vedet(ut)e. Dar nu-s pentru buzunarul meu si am si citit destule "contra".

Celestial Dreamer spunea...

Eu sunt client fidel genefalse.ro, acolo gasesti toate dimensiunile formele si culorile pt toate ocaziile si toate gusturile...

Cr spunea...

Buna Anamaria,

Te contactez deoarece dorim sa realizam un material intitulat “Opinia bloggerilor de fashion: 20 de Reguli si sfaturi pentru a fi in tendinte” in care prezentam, cititoarelor noastre, exclusiv opinia bloggerilor despre acest domeniu.
Asteptam o adresa de mail unde sa iti trimitem interviul.

Te rugam sa mentionezi si numele blogului tau pentru a evita orice confuzie.

Multumim,
Echipa DivaHair.ro

Roswitha spunea...

Hey! Imi place foarte mult blogul tau! Il urmaresc de mult si tot timpul gasesc ceva sa ma inspire. Si eu am un blog :http://estilo-tendances.com. Mi-ar placea daca am putea face un parteneriat (banner exchange etc). Ce spui?

Te-am pupat,
Roswitha

Games Online spunea...

Play thousands of the most beautifull Games Online on Games Online

liana spunea...

imi par mai bune cele fir cu fir...

Masaj erotic Craiova spunea...

iti trebuie ceva exercitiu pana ajungi sa le pui corect...

lorenabr spunea...

Cred ca eu as avea nevoie de f mult exercitiu :)) Arata superb!

Anonim spunea...

fetelor chiar azi mi-am facut alungire si sunt foarte foarte satisfacuta!!!!!!! de un an nu ma puteam hotari,,,,,si acum sunt asa de fericita!!!!!!!

Bancuri spunea...

Buna ziua
Va deranjez pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://bancuri-supertari.blogspot.ro/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://bancuri365.ro cu titlul Bancuri
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi un mail la adresa bancuri365@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul
O zi buna va doresc

rochii de seara in Romania spunea...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

site la comanda spunea...

Foarte interesant articolul DVS. Multumesc!

Marina Weng spunea...

I have been browsing on-line greater than 3 hours lately, but I by no means
discovered any fascinating article like yours. It is pretty worth enough for
me. Personally, if all web owners and bloggers made
just right content material as you probably did, the Bandar Judi Slot will likely be much more useful than ever before.
Hello would you mind letting me know which webhost you’re using?

HELEN spunea...

bagi pecinta slot mania yg hobi bermain slot kami bos333 menyediakan segala jenis permainan yg bisa anda main kan dan ada bonus menarik lainnya loh
join now with bos333 dan raih keberuntungan dan serta tingkat kan saldo anda bersama kami

Hanya dengan melakukan minimal deposit 10.000 kalian sudah bisa melakukan bettingan dan bermain berbagai permainan slot yang di sediakan.
Jadi tunggu apa lagi...!!!
Segera bergabung dan tinggkatkan saldo anda bersama kami...!!
Untuk PROMO atau INFO lebih lanjut silahkan hubungi CS kami..
WA.me/6282329247732

bos333.net

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir