joi, 13 august 2009

Astept cu nerabdare trendurile acestei toamne II

1. Pantaloni scurti Iarna

Stiu, suna cat se poate de ciudat si de friguros, insa este chiar foarte chic. Avand la dispozitia celebrul ciorap mat nu imi fac griji pt frig. Acesti pantalonasi sunt un bun motiv sa ne punem in valoarele cizmele sau botinele pe care am cheltuit o droaie de bani, si care sub panatloni nu au nici o valoare. Cu siguranta fanele celebrilor UGGS vor profita din plin de calduroasele cizmulite pt a pune in valoare pantalonii scurti, si lista poate continua, pt ca fiecare dintre noi are o solutie calduroasa pt a fi in trend la toamna.

Alberta Ferretti RTW Fall 09


Rag&Bone RTW Fall 09


Baby Phat RTW Fall09


Nanette Lepore RTW Fall09


2. Cizmele foarte inalte si starmte pe picior

Fiind o fana a cizmelor pot spune ca ma bucur de acest trend, mai ales pt ca m-am pregatit inca de anul trecut cu o pereche de astfel de cizme... Iata doua trenduri care se completeaza unul pe celalalt si care impreuna creeaza o situata foarte chic si foarte reusita pt sezonul urmator. Eu cu siguranta voi tine cont de ambele, mai ales impreuna. Vedetele profita de acest cizme extrem de sexy de cand lumea, de ce am fi noi mai prejos?!

Prada RTW Fall 09


Kate Moss


Anne Hathaway In Diavolul se imbraca de la Prada


Rodarte


3. Rochia mini cu maneci lungi

Mi se pare absolut fascinata revenirea la rochie, la feminitate... Sunt o fana a rochiilor, indiferent de forma, lungime sau culoare, este un obiect vertimentare indispensabil din garderoba oricarei lady. Rochia neagra ne va scoate din dificultate in acesta toamna, indiferent de ocazie. Un avantaj al acestei rochite este faptul ca nu trebuie sa slabim sau sa avem niste picioare perfecte, cu ajutorul unor ciorapi grosi mati putem ascunde micile imperfectiune de pe picioare.

Louise Goldin RTW Fall 09


Marc Jacobs RTW Fall 09


Barbara Bui RTW Fall 09


Marios Schwab RTW Fall 09




Foto credit: nymag.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir