vineri, 18 decembrie 2009

Focus on: Machiaj de Sarbatoare

Încep sa se ivească diverse ocazii de sărbătoare pt a participa fie la o petrecere sau la un concert, iar ţinuta nu este unicul lucru ce trebuie sa ne preocupe. Un machiaj reuşit este lafel de important ca un pantof potrivit, sau un sutien corect ales sub o bluză strîmtă... Voi face un mic top al celor mai chic tipuri de machiaj în acest sezon, fără sa comentez prea mult tehnica de machiaj.

Like a Virgin - Blush-ul roz este preferatul tuturor make-up artistilor, si un machiak minimalist al ochilor si al restul fetei. Acest tip de machiaj imi aminteste de zanele de povesti, tocmai deaceea l-am numit Like a Virgin, pt ca este foarte cuminte.

Alexa Chung


Eva Mendez


Jessica Alba


Red Lips- buzele a la Marilyn Monroe sunt în voga de cîteva sezoane, si sunt ideale pt sezonul rece, atunci cînd tenul nu mai este asa de bronzat. Pt fiecare nuanta de ten, este recomandata alta nuanţă de rosu, pt ca nu orice ten poate arata bine cu un rosu foarte puternic. Rujul roşu este de preferat sa fie aplicat cu o pensula, pt a putea obţine un contur perfect al buzelor si pt a evita surplusul. Daca optezi pt buzele rosii, machiajul ochlor trebuie sa fie unul minimalist.

Kim Kardashian


Anna Lynn McCord


Katy Perry


Smoky Eyes - un machiaj care pune accentul pe make-up-ul ochilor intr-o nuanţă fumurie, complementara irisului. Este destul greu de realizat de una singura, însă cu multă practica acasă în fata oglinzii, vei ajunge sa-ti perfectionezi tehnica. Secretul meu în ceea ce priveşte acest tip de machiaj, este faptul ca nu depăşesc sub nici o forma pliul pleoapei superioare si nu mă zgarcesc cu aplicarea rimmelului.

Isla Fisher


Diane Kruger


Jennifer Lopez


Foto credit: style.com, look.co.uk, sleekmakeup.com, bellasugar.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir