duminică, 23 august 2009

Summer Hair

In sezonul fierbinte, parul cu aspect umed face valuri. Acest look, se poate realiza foarte usor cu ajutorul produselor de styling cu textura wet gel...

Parul dat pe spate, creaza impresia unor sirene abia iesite din apa marii. Un look foarte usor de adoptat la plaja, sau la piscina.

Megan Fox


Stilul usor masculin al coafurii este promovat si de Stella McCartney, care in show-ul fashion, pune accent pe contrastul dintre machiaj si coafura umeda masculina. Usor de realizat, nu necesita multa indemanare pt realizarea acestui look masculin, si este foarte practic atunci cand timpul nu ne permite ceva mai elaborat.

Jamie Lynn Spears


Cararea pe o parte si parul dat dupa ureche asemeni lui Heidi Klum, ofer un aer elegant si glam. Cu ajutorul unui gel profesional aplicat pe parul umed, in 5 minute puteti realiza un look fresh si foarte in trend.

Heidi Klum


Foto credit: haircutshairstyles.com, short-hair-trends.blogspot.com

3 comentarii:

SoSheSays spunea...

Îmi place varianta lui Megan Fox cel mai mult deși nu mă omor după nici una. Cel mai frumos, după gusturile mele este un păr cu volum iar acest gen de coafura îl turtește!

Celestial Dreamer spunea...

Ai dreptate in legatura cu gusturile, pt ca ce tie iti place si iti sta bine este ceea ce vrei sa porti, astfel de coafuri sunt strict pt cei care le agreaza... nu trebuie sa porti ce doar pt ca este in trend!! trebuie sa te simti u bine cu ce porti!!

Oana Roxana spunea...

Imi place ideea de umed,dar Megan arata aiurea. Ei chiar nu-i sta bine. Lui Heidi ii confera eleganta,iar Jamie e ok...

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir