vineri, 27 noiembrie 2009

Love it or Hate it?!

Sincer nu ştiu ce anume însă mă deranjează ceva la aceasta poza cu Rihanna. Noua coafură a vedetei nu îmi place absolut deloc, însă dincolo de asta, ţinută cu care a plecat dintr-un club miercuri 25 noiembrie, mi se pare mai mult decît deplasată. Este o ţinută demnă de o vedeta porno, cu dresul prins pe picior chiar sub lungimea rochiei, deasemenea decolteul mai mult decît vulgar, însă de la Riri mă aşteptam la mai mult... Ce părere aveţi?


Foto credit: justjared.buzznet.com

4 comentarii:

ColourMePretty spunea...

nu stiu cum se face ca fata asta intotdeauna reuseste sa para vulgara in fuste/rochii.Majoritatea sunt minuscule si kitchoase. Mie imi place de ea chiar daca nu e genul meu de frumusete,adica skinny,dar nu face mereu alegeri fericite. Si beyonce e voluptuoasa si se imbraca mulat si scurt dar parca ei ii vin mai bine.In schimb in 90% din cazuri are niste incaltari senzationale.

Celestial Dreamer spunea...

ai dreptate in ceea ce o priveste pe beyonce, pt ca ea cred ca e mult ai atenta la detalii pe cand riri e mult mai tanara si mai nelinistita...
imi plac remarcile tale, foarte bine inghegate...
te astept cu drag si in viitor... poate chiar si cu idei si sugestii pt mine si blogul meu..

Anonim spunea...

Ma intreb daca nu cumva s-a vopsit singurica :) ca nuanta aia de blond este atat de vulgara si nereusita!!!
Uneori este super frumos imbracata alteori greseste grav...poate apeleaza la doi stilisti.

dafnee spunea...

mie nu imi mai place deloc de rihanna.......s-a schimbat foarte mult....inainte era super dragutza, dar acum e prea "excentrica"

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir