miercuri, 23 decembrie 2009

Best Fashion Moments of 2009

Chanel RTW Fall 09

O colectia deschizatoare de drumuri, fiind o sursa de inspiratie de la cel mai mic detaliu si pana la tinutele fabuloase. Este o colectie care a facut cerneala sa curga intregul an in toate revistele de moda si lifestyle, si inca isi mai produce efectele pt unii dintre noi...Riri is all Grown Up now

Rihanna face parte din categoria canteretelor care au crescut si au evoluat in fata publicului. A trecut de la o mulatra cu cosite in vant la un fashion icon, si asta intr-un timp relativ scurt, insa anul 2009 a fost unul decisiv in stabilirea stilului ei. Poate una dintre cele mai curajoase vedete, a renuntat cu usurinta la extensii si look-ul de fetita nevinovata, si a reintrodus in moda bobul si mai apoi parul scurt in stil masculuin, mai apoi unghiile ascutite si colorate cat mai strident. Sper totusi sa renunte la blondul pe care l-a abordat mai recent... Revista Glamour a numit-o in cadrul premiilor pe care le organizeaza anul Woman of the Year 2009.McQueen Extravaganza

Alexander McQueen este designerul care se reinventeaza cu fiecare colectie pe care o realizeaza, si influenteaza mai departe intreaga industrie. Lumea modei ar fi banala si trista fara un personaj talentat si extravagant ca Alexander McQueen. Detaliile din colectiile sale sunt adevarate opere de arta. Long Live The King!!

Detalii din colectiile RTW Fall 09 si RTW Spring 2010Balmain is Back

Show-ul RTW Spring 2009 a insemnat revenirea pe piata a brandului Balmain, si cu siguranta a fost o colectie de referinta pentru acest domeniu, tinutele fiind reproduse ulterior de toate vedetele internationale. Marile lanturi de magazine au copiat la nesfarsit modele acestei colectii, ele au devenit un must in acest an.

A Star is Born - Lady Gaga

Unica si extravaganta, Lady Gaga, a reusit sa scandalizeze, sa socheze si sa fie iubita, si toate astea intr-un singur an, si anume anul 2009. Nici o aparitie in public nu a lasat-o la voia intamplarii, iar asta a propulsat-o in toate topul preferintelor tuturor in acest an, nu s-a sfiit sa declare lucruri ciudate sin viata sa personala, si asta a transformat-o in cea mai mare enigma a showbiz-ului. Lady Gaga nu se incadreaza in nici un standard de frumusete, insa spiritul ei liber si simtul estetic deosebit, au ajutat-o enorm in a se face remarcata.


Foto credit: omg.yahoo.com, nymag.com

1 comentarii:

Hera Baroque spunea...

Gorgeous and inventive as always

Hera Baroque

http://farmeculsensibilalobiectului.blogspot.com/
http://brosefrumoase.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com