marți, 2 februarie 2010

Spring Natural Beauty

Am început sa vorbesc în posturile trecute despre must-have-urile din aceasta primăvară, despre noutăţile pe designerii le-au adus în prezentările RTW si chiar despre ideile reciclate, astăzi mi-am propus sa continui cu stiluri de make-up si hairstyle ce vor fi în voga în sezonul următor. Cu siguranţă nu voi reuşi sa cuprind tot ce este de spus si de văzut în acest domeniu într-un singur post, probabil voi continua sa adaug pe masura ce ne apropiem de sezonul călduţ.

Lindsay Ellinston pt Chanel Spring 2010

Dree Hemingway pt Chanel SPring 2010

Sunt adepta unui stil foarte natural, si ma incanta sa regasesc acest lucru si in aparitiile modelelor pe catwalk. In materie de hairstyle se revine la culorile naturale de blond, castaniu si saten. Culorile artificiale gen negru, sau negru violet, rosu puternic raman undeva in trecut, pt ca designerii au preferat culorile calde in detrimentul celor artificiale. Cu o forma simpla si o taietura curata, fara gherute sau trepte, eventual un breton drept, in acest an trebuie sa ne realizem propriile coafuri. Fie ca optam pt parul lejer pe spate, sau ponytail, fie un par impletit, avem unda verde de la specialisti sa incercam singure acasa totul, coafura nu trebuie sa fie perfecta si teapana, ci lejera si placuta tie... Pana si parul impletit de cu seara si dimineata lasat liber este prezent in stilul promovat pt acest sezon de Diane von Fustenberg sau Jil Sander.

Flo Gennaro pt Jil Sander 2010
Eniko Mihalik pt DVF Spring 2010
Anna Selezneva pt Alexander Wang Spring 2010

Edita Vilkiviciute pt Alexander Wang Spring 2010

Katrin Thormann pt Anna Sui Spring 2010

Iris Strubegger pt Anna Sui Spring 2010

Un make-up lejer, care realizeaza doar o corectie a tenului, cu ajutorul unui pudre de minerale, in nuante lejere, cu pometii foarte putin conturati print-o culoare cu 1-2 nuante mai inchisa sau mai deschisa decat cea a bazei, cu genele putin rimelate si foarte discret o linie de eyeliner, buzele atent hidratate si colorate in nunate calde si dulci, a fost adoptat in prezentarile Alexander Wang, Anna sui, Chloe sau Gucci.

Natasha Poly pt Chloe Spring 2010

Bregje Heinen pt Chole Spring 2010

Gucci Spring 2010

Foto credit: style

2 comentarii:

ColourMePretty spunea...

As miza pe Chanel si Alexander Wang,linii simple, curate, aspect natural...chiar just-rolled-out-of-bed. Evident, neglijenta studiata. Si machiajul e quasi-nedetectabil si completeaza flatant un aspect sanatos. Chanel imi aminteste de rusoaice cu piele portelanata,par blond si buze pline iar Alexander Wang de un septembrie calduros si britanic. Suna ciudat, dar as numi look-ul promovat de cel din urma "parguit".

monica_s23 spunea...

Cat imi place faptul ca totul a revenit la natural. :) In sfarsit se apreciaza acest look si nu trebuie sa ne mai punem tona de fond de ten si pudra pe fata, plus culorile tipatoare la ochi sau rujul foarte aprins pe buze. Si daca tot vorbim de natural, consider ca trebuie sa folosim si produse din aceeasi gama, si anume produse organice sau bio, pentru conferi tenului, pe langa aspect si sanatatea de care are nevoie. :)

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir