miercuri, 3 februarie 2010

Spring Sexy Beauty

Voi continua postul de ieri despre trendurile în materie de make-up mai mult, deoarece coafura isi păstreaza linia naturală si puţin aranjată în majoritatea prezentărilor, urmarind doua alte stiluri abordate în prezentările RTW pt aceasta primăvară.

Bianca Diaconu pt Giambattista Valli Spring 2010

Siri Tolledo pt Dolce & Gabanna Spring 2010

Genul Marilyn Monroe, cu buzele rosii si tenul mat foarte pal, iar machiajul pleoapelor un albastru pal sau alb, a ramas prezent si in acest sezon pe catwalk, datorita feminitatii pe care il emana un astfel de machiaj. Christian Dior si Prada au ales acest machiaj glamour, de femeie puternica si independenta. Aceste buze rosii sunt incantatoare pt ochii privitorilor, mai ales atunci cand este folosit pt ocazie deosebita si este compatibil cu tenul purtatoarei. In functie de nuanta tenului se poate alege si nuanta de rosu compatibila deoarece nu oricine poate purta rosul cel mai rosu.

Liu Wen pt Prada Spring 2010
Natasha Poly si Iselin Steiro pt Prada Spring 2010

Denisa Dvorakova pt Christian Dior Spring 2010

Siri Tollerod pt Christian Dior Spring 2010
Designeri precum Michael Kors si Donatella Versace au ales o variantă mai senzuala de machiaj pt modele, însă avînd o adordare asemătoare, si anume un ten curat cu buze în culori calde si pale, make-up ce este pus în evidenta de machiajul ochilor. Ei au ales movul pt pleoapa superioară si cea inferioară, un accent deosebit, însă greu de aplicat de cei care nu sunt profesionisti, si puţin eyeliner negru pe interiorul pleoapei inferioare. Un machiaj sexy si foarte misterios, care este chiar o varianta mai light a celebrilor smokey eyes.

Karlie Kloos pt Versace Spring 2010

Lily Donaldson pt Versace Spring 2010

Dewi Driewen pt Michael Kors Spring 2010

Kim Noorda pt Michael Kors Spring 2010
Foto credit: style

4 comentarii:

ColourMePretty spunea...

Imi place machiajul pentru Dolce&Gabanna,la Giambattista Valli oricat de in trend ar fi sprancenele naturale eu nu ma pot obisnui cu ele.Ale mele ar arata tare neingrijit lasate asa si nici macar nu-s exagerat de groase ca ale modelului din imagine.Nu ms.Nu agreez ochii lasati neaccentuati dar la D&G chiar imi place rezultatul, poate si pentru ca modelul are ochi deosebiti si nemachiati. Tenul curat, buzele atinse de ruj prafuit intr-o culoare puternica,atitudinea aristocrata data de privirea patrunzatoare si de stylingul si accesoriile din par ma duc cu gandul la o tzarina.O si vad cu rochiile acelea decoltate cu corset si falduri bogate, cu conduri din satin brodati cu pietre- abordati si de Mihai Albu intr-o colectie daca imi amintesc eu bine...Michael Kors vad ca are un fetis cu parul exagerat de intins, la Christian Dior gasesc lookul prea teatral.
Singurul pe care l-as purta cu placere, daca ochii si tenul mi-ar permite, ar fi D&G.Foarte feminin.

Oana Roxana spunea...

Prada...Mai reusit nu se poate.Si doar e atat de simplu!

Ema, Brasov spunea...

Cate un vot pozitiv pentru Siri Tolledo (pt Dolce & Gabanna) si Siri Tollerod (pt Christian Dior). Ema, Brasov

Jesa spunea...

So Gorgeous! Great Picks!

Loving your blog :)

Cheers, Jesa

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir