joi, 5 noiembrie 2009

Focus on: incaltaminte de iarna

1. Cizmulite joase, gen Ugg Boots

Observ o comoditate a femeilor , care prefera incaltamintea joasa si comoda in detrimentul celei sexy... Nu este un lucru de condamnat avand in vedere frigul de afara si faptul ca un job de 8 ore solicita uneori foarte tare coloana, si numai o incalataminte comoda mai poate salva moralul celei care fuge toata ziua dintr-o parte in alta. Incalatamintea gen Ugg pare sa fie marea favorita la aceasta categorie, piata este deja suprasaturata de diverse modele de cizme care imita faimoasele cizme din piele de oaie.

Katy Perry


Nicole Richie


Claudia Schiffer


2. Cizmele peste genunchi

In acest an, cizmele peste genunchi sunt foarte populara in versiunea cu tocuri. Prada, Chanel sau Badley Mischka sunt doar cateva dintre casele de moda care au prezentat diverse versuni ale acestor cizme inalte. Acest tip de cizme este deosebit de hot, putand fi asortat atat unui dres, cat si unui jeans skinny sau unor pantaloni stramti. Nu este vedeta sau model care sa nu fi fost surprinsa macar o data intr-o asemenea pereche de cizme.

Mk Olsen


Rihanna


Ciara


Diane Kruger


3. Incaltamintea cu Sireturi

Botinele si cizmele cu sireturi au facut furori dupa ce au putut fi admirate pe catwalk in prezentarile Alexander McQueen, Bottega Venetta, Derek Lam, Dolce & Gabanaa, Donna Karen, Galliano, Karl Lagerfeld pt sezonul Toamna 2009. Datorita influentelor victoriene si tocurile foarte sexi, incaltamintea cu sireturi ofera un aer chic parisian unei tinute banale sau chiar simple, si se pare ca vor ramane in topul preferintelor femeile de pretutindeni datorita efectului miraculos pe care-l asupra tinutei si siluetei...

Rihanna


Gwyneth Paltrow


Sarah Jessica Parker


Foto credit: fabsugar.com, shoeblogs.com, popsugar.com, justjared.buzznet.com, http://www.celebrity-gossip.net

4 comentarii:

oana spunea...

imi place mult blogul tau...

Celestial Dreamer spunea...

multumesc oana... ma bucur ca iti place, sper sa il accesezi ori de cate ori vrei

SoSheSays spunea...

imi plac cizmele lungi suede ale lui rihanna. dar nu pot trece peste faptul ca e in chiloti!

Sil spunea...

I love the UGG Boots on Nicole and her outfit:D

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir