joi, 17 decembrie 2009

Focus on: Colierul

În acest sezon se poarta colierele foarte lungi, si foarte multe. Colierul este foarte important în alcătuirea unei ţinute fashion, deoarece au puterea de a scoate din anonimat o ţinută simpla, oferindu-i strălucire si mult şarm. Deasemenea se poate construi cu uşurinţă în jurul unui colier minunat, o întreaga ţinută. Preferatele mele in acest sezon sunt multi colierele, si multi perlele, si anume cele formate din mai multe siraguri suprapuse sau unite fie prin diverse panglici fie prin construcţia lor, fie ca sunt din sticla, platic sau metale pretioase (vezi coletctia Louis Vuitton RTW Fall 2009).

MK Olsen


Erin Luca


Lily Allen


Sarah Jessica Parker


Bar Rafaeli


Jessica Biel


Katherine Heigl


Jessica Alba




Foot credit: accessories.about.com, blog.mimiboutique.com, fabsugar.com, fabsugar.co.uk, redcarpetthreads.com, foxyfindings.com

2 comentarii:

ALEXA-ALEXANDRA spunea...

Ador noul trend :P Mk Olsen imi place cel mai mult; Lily Allen cu noua frizura imi aduce aminte de Rihanna; xoxo

ColourMePretty spunea...

imi plac toate accesoriile, implicit colierele, insa pentru ca am o dependenta vis-a-vis de cerceii candelabru de multe ori renunt la ele pentru cei din urma. Stiu ca in moda regulile pot fi incalcate, insa atunci cand am cercei lungi si incarcati nu simt nevoia sa imi imbrac si gatul.Cum apare si in imaginile postate de tine, da acel "zvac" unei tinute casual oarecare. Un tricou simplu, o pereche de jeansi si un colier fabulos ori haios si deja pasim in alta poveste.

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir