luni, 14 decembrie 2009

Focus on: Rochia pe un umar

Rochia pe un singur umăr, este un trend foarte important al sezonului lansat în show-urile haute couture de la Paris, vedetele fiind cele care au confirmat la scurt timp succesul acestei rochii. Vedetele s-au rezumat la nişte variante mai simplu de purtat, în comparatie cu cele prezentate pe catwalk, însă lafel de feminine si de sexy. Faptul ca un umăr rămîne liber iar unul este îmbrăcat, este mai mult decît atrăgător avînd în vedere ca sugerează o dezgolire a trupului pe care bărbaţii cu siguranţă nu o lasă neobservată... Rochia cu un umăr gol poate fi o varianta excelentă atît pt seara de Crăciun, cat si pt petrecerea de Revelion.

Lauren Conrad


Anna Lynn McCord


Demi Moore



Rachel Bilson


Katherine Heigl


Rachel Zoe


Kristen Steward


Gwyneth Paltrow


Foto credit: omg.yahoo.com, chicstories.com, prom.about.com, ecooley2.onsugar.com, sugarscape.com, whosdatedwho.com, posh24.com

5 comentarii:

ColourMePretty spunea...

Sunt frumoase toate insa am sa dau punctajul maxim lui Katherine Heigl si Rachel Zoe. In general imi plac rochiile si topurile pe un umar sau chiar strapeless fiindca pun in evidenta bratele, umerii si clavicula, mai ales asortate cu pielea bronzata.Sunt perfecte atunci cand punctul tau forte este un tors si brate subtiri si vrei sa distragi atentia de la defectele partii inferioare.

Butterfly spunea...

Katherine Heigl arata superb, sunt de acord cu Ramona ca distrage atentia de la defectele partii inferioare.

Roxana spunea...

Rechel Zoe este anorexica, va rog nu mai promovati acest tip de corp, asa ajung fetele obsedate de slabit, vazand peste tot numai subnutrite. Nu stiu de ce nu se duce in Afica, nici macar nu se mai chinuie.

ColourMePretty spunea...

nu toate fetele extraordinar de slabe sunt anorexice.Cunosc persoane foarte subtiri care mananca enorm dar pur si simplu nu asimileaza.Poate fi vorba de un metabolism accelerat.Am o prietena care are 35 kg la propriu,analizele ii ies mereu perfect,mananca la McDonald's si de doua ori pe zi,doarme cu dulciuri pe noptiera si tot timpul rontaie cate ceva...e disperata sa puna cateva kg si nu reuseste.Nici haine nu-si prea cumpara fiindca nu ii vin. Este singura vis-a-vis de care am zis asa nu,in ciuda obsesiei mele pentru corpuri subtiri.

Anonim spunea...

Katherine Heigl a castigat absolut toata admiratia mea printre pozele de mai sus..si Demi Moore imi place..

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir