vineri, 18 decembrie 2009

Obiectul vestimentar al saptamanii: Trenciul

Mereu am asimilat trenciul cu o ţinută clasică si feminină, însă recent mi-am spulberat acest mit, purtandu-l foarte reuşit în diverse ţinute neconvenţionale. Este un obiect vestimentar de care nu se poate lipsi nici o femeie, el fiind cel care scoate o ţinută de iarna din anonimat. Pune în valoare orice ţinută, orice constituţie a corpului, oferind o doză de mister si de strălucire de care are nevoie orice femeie intr-o zi friguroasă... Trenciul poate fi purtat din diverse moduri, atît cu cordonul legat pt a sublinia o talie subţire cat si cu cordonul pe lîngă corp pt o ţinută mai casual. Deasemenea el poate fi sortat unei ţinute elegante, si anume unei rochii de ocazie sau un costum elegant, însă poate fi asortat cu succes si unei ţinute casual, compusă din jeans si un top, indiferent dacă optam pt tocuri sau balerini. Foarte chic este si trenciul purtat cu o curea peste.

Emma Watson in faimosul trenci Burbbery


Alexa Chung


Leona Lewis


Rachel Bilson


Gwyneth Paltrow


Charlize Theron


Ashlee Simpson


Hilary Duff


Fergie


Foto credit: metro.co.uk, fabsugar.com, celebrityfashiontips.com, fashionfeen.wordpress.com, marieclaire.co.uk, posh24.com, mubbles.wordpress.com, justjared.buzznet.com

2 comentarii:

ColourMePretty spunea...

Emma Watson este my cup of tea pe ziua de astazi.Mi se pare cel mai bine croit si flatant pentru silueta.
Inainte chiar nu mi se parea o piesa de neinlocuit insa cu timpul m-am lovit de momente cand mi-ar fi salvat tinuta.Este pe lista de dorinte,nu stiu cand apuc sa-l mai bifez ca sunt atatea altele la rand si din pacate nu am cardul niciuneia din vedetele postate de tine :)

Intrinsically Florrie spunea...

I love a classic trench. :) It's always nice to see a pop of colour (like Ashlee Simpson's) though.

Florrie x

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir