sâmbătă, 12 decembrie 2009

Produse cosmetice fruntase 2009

Pt ca se apropie sfarsitul de an, si toata lumea pregateste topuri si liste, m-am gîndit sa fac si eu un top/lista a produselor cosmetice pe care le-am încercat în anul 2009 si am devenit dependentă de ele. Vreau sa specific clar faptul ca am făcut acest top strict după criteriile personale, si după rezultatele personale, se poate sa nu fie toata lumea încîntată de aceste produse, însă aştept cu drag comentarii si sfaturi.

1. L'oreal Solar Sublime - gama profesioanala de protectie solara pt par. Avand in vedere faptul ca soarele nu afecteaza doar tenul, afecteaza si structura firului de par, este absolut necesar sa folosit o protectie suplimentara si pt par. Eu sunt o fana a gamei Solar Sublime, deoarece hidrateaza firul de par si ii ofera un aspect umed/sexy.


2. Lip Fusion - glossul care a revolitionat lumea showbizului, avand un efect evidenet de marire a buzelor. Este excelent, si intr-adevar efectul sau este evident de la persoana la persoana. Mareste buzele intr-un mod evident si este foarte rezistent, ce poati cere mai mult de la un gloss...


3. Oja Sephora - usor de folosit, se usuca foarte usor si este destul rezistenta. Preferata mea pt ca nu este intr-un recipient mare, deci poti folosi intreaga cantiate fara sa se usuce sau sa se altereze in alt mod.
4. Vichy Baume Mineral - crema de zi, pe care o utilizez cu drag, mai ales pt ca reduce efectele nocive din atmosfera si care ataca tenul frecvent, fumul de tigara, noxele din aer etc. Este mai mult decat o crema, este un balsam, hidratand intens si in profunzime tenul, fara urme de grasime pe fata sau ten ingrasat. Poate fi aleasa atat ca o crema de baza inaintea aplicarii amachiajului dar si dupa o demachiere pt a revigora tenul.

5. L'oreal ExfoTonic - un exfoliant pt corp foarte placut, cu un parfum deosebit si cu un efect imediat. Prefer acest exfoliant, chiar daca se spune ca un exfoliant tot aia face indiferent de marca sau pret, pt ca are niste particule mai mari cu ajutorul carora reusesc sa obtin o exfoliere perfect pt a aplicat autobronzantul corespunzator, si pt ca piele devine net superior mai fina decat in cazul oricarui alt exfoliant pe care l-am incercat.


6. Vichy Purete Thermale - este un demachiant mai mult decat minunat, deoarece nu irita tenul, nu te ustura ochii dupa ce-l foloseste, si curata tenul intr-un mod foarte light si reconfortant. Are un miros delicat si foarte placut, iar consistenta demachiantului este identica, cu cea a apei. Este un demachiant ideal pt intreaga fata, chiar si pt ochi, lasand tenul curat si calmat.


7. Garnier Eye Roll - creionul pt cearcane îmi este foarte drag, îl iau mereu cu mine, în aplic ori de cate ori simt nevoia. Am scris deja un post despre acest produs, cei care vor mai multe detalii pot găsi acolo.
8. L'oreal Enlumineur Mineral (Mineral Glow) - este o pudră minune, care odată aplicată are acelaşi efect ca un fond de tent obişnuit, însă fără a încărca tenul, nu necesita o întindere perfectă si oferă un luciu deosebit feţei asemeni pictorialelor glam de make-up. Sunt foarte încîntată de aceste minerale, pentru ca lasă tenul sa respire si are un efect foarte natural, încît de multe ori am fost întrebată dacă m-am machiat pt ca nu se vede.
9. Maybelline Collosal Volum Express - am citit mai multe review-uri pe internet înainte sa-l achizitionez si am constat ca părerile sunt foarte împărţite despre acel rimel, însă eu am fost plăcut impresionată de el pt ca cu doar cîteva atingeri ale periutei al obtinut un volum instant si foarte sexy. Mie îmi place foarte mult periuta pt ca reuşesc s-o folosesc cu uşurinţa, deasemenea imi place si mirosul, considerat de unii foarte ieftin, si este foarte rezistent si mai ales nu-mi împînzeste genele. Per total este unul dintre cele mai reuşite din cate am încercat anul acesta.

10. Piz Buin Self Tanning Lotion + Colour Dial - un autobronzant foarte discret, despre care am scris deja un post, (pt cei interesaţi de mai multe detalii) si pe care îl folosesc mereu, cu un rezultat natural si foarte admirat de cei din jur.

Foto credit: cafe.se, megribinsky.wordpress.com, comparestoreprices.co.uk, pawsielee.blogspot.com, viva.ro, vytran-mua.blogspot.com

2 comentarii:

dafnee spunea...

am incercat si eu 5 dintre ele......sunt bune iar raportul calitate/ pret e f bun

Just me spunea...

Fetele interesate de comenzi pe Victoria's Secret, Giveaways lunare si vanzari de produse cosmetice la o reducere considerabila, intrati aici: http://vipbenefits.blogspot.com, pupici

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir