sâmbătă, 17 octombrie 2009

Chic in timpul sarcinii

Am căutat puţin pe google.com site-uri care sa abordeze moda în timpul sarcinii, si am rămas puţin dezamăgita de sfaturile puţin naive si pozele total dezarmante pe care le-am găsit. Maternitatea este minunată, iar femeile în aceasta perioada radiază de-a dreptul, asa ca burtica nu trebuie sa fie un impediment în stilul femeii. Nimeni nu se aşteaptă de la o femeie însărcinată, care probabil nu se simte mereu 100% bine, sa arate ca un manechin pe catwalk, însă o rochie potrivita, sau o bluză dintr-un material vaporos va fi mereu remarcată si complimentata de ceilalţi. Piata din Romania, nu oferă o diversitatea prea mare de haine din care o viitoare mămică sa poată alege, si probabil este destul de frustrant sa nu ai de unde sa-ti cumperi haine atunci cand cele vechi nu ti se mai potrivesc, însă exista si mici trucuri cu ajutorul cărora vedetele reuşesc sa rămîn lafel de chic si în timpul sarcinii: 1. Rochia Empire, mai exact rochia ce cade pe lîngă corp imediat dupa bust, din materiale naturale, este ideală atat intr-o ţinută casual chic cat si pt o ocazie, 2. Rochia baby doll, tăiată exact sub bust, este o alegere potrivita chiar si pt o ţinută de birou, 3. Accesoriile, esarfele, pălăriile, curele sau lantisoare de toate mărimile.

Heidi Klum


Camila Alvarez


Jessica Alba


Nicole Richie



Jennifer Lopez


Angelina Jolie


Kloe Kardashian


Foto credit: omg.yahoo.com, instyle.com, zimbo.com, fashionprenancy.com

2 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Cel mai mult imi place rochia Angelinei Jolie!Sunt frumoase si celelalte..normal ca putem arata chic si in perioada sarcinii..

Ella Gheorghiu spunea...

Totusi,nu as aborda niciodata tinuta lui Kloe Kardashian pe perioada sarcinii..una e cum se vede in poza,insa sa vezi pe strada o femeie insarcinata imbracata atat de mulat si mai ales cu tocuri nu numai k nu e sanatos caci ingreuneaza circulatia,dar mie personal nu mi se pare potrivit..

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir