sâmbătă, 3 octombrie 2009

Warning: Tinuta oribila la orizont!!

Cand am văzut poza lui Christina Aguillera alaturi de Heidi Klum am rămas socata, Christina arată ca un pitic gras cu freză urată. Cele doua vor prezenta împreuna intr-un episod din Project Runway, o emisiune de genul reality show cu tineri potenţiali designeri de succes, episod ce urmează a fi difuzat pe 15 Octombrie. Nu înţeleg cum de ce au lăsat-o pe Christina sa-si aleagă o ţinută care o dezavantajează enorm din toate punctele de vedere, chiar si cei care participa la acest concurs ar fi putut sa realizeze ce defavor îi face coafura si mai ales rochia, despre machiaj nici nu vreau sa mai pomenesc pt ca este total aiurea, asta dacă intr-adevar se pricep în ale modei...Voua cum vi se pare?!

Foto credit: justjared.buzznet.com

4 comentarii:

Not Beautiful Enough spunea...

Ai dreptate nu o avantajeaza insa rochia ca rochia dar parul e groaznic la fel si machiajul. Eu una nu pot intelege cum fiinta poate fi cand slaba ca un fulg cand grasa! E culmea!
Anyway ADOR culoarea rochiei!

camy spunea...

oribil!croiala rochiei nu i se potriveste,parul pare artificial,machiajul ma face sa plang...plus k pare ca are burta...of

Anonim spunea...

dunga neagra sau cordonul, ca nu inteleg prea bine ce e, o dezavantajeaza deoarece o "imparte". dungile orizontale sau curelele in talie se folosesc pentru micsorarea optica a persoanelor prea slabe si inalte. In plus, lungimea rochiei e la fel in dezavantajul ei. Mi-ar fi placut sa vad si cu ce e incaltata. Machiajul e cel cu care deja ne-a obisnuit, iar acel blond platinat e demult trecut.

Not Beautiful Enough spunea...

Adela Coc curelele in talie nu se folosesc si pentru micosrarea optica a persoanelor prea late haha

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com