duminică, 13 septembrie 2009

Culorile Toamna-Iarna 2009/2010

Rosul Pasional

Este o culoare folosită fără ezitare în look-uri totale, de designeri pt RTW Fall 09. Rezultatul este unul foarte reusit deoarece rosul scoate orice tinuta din anonimat, are clasa, si este mereu seducator si sexy. Ţinutele roşu aprins fie ca sunt formate doar dintr-o rochie atrăgătoare sau un palton lung, se încadrează foarte sus pe scara trendurilor sezonului ce tocmai a început.

Max Mara


Nina Ricci


DKNY


Versace



Albul-ca-Zapada

Albul caştiga teren din ce în ce mai des în fata clasicei ţinute all black pentru sezonul rece. Este o culoare destul de greu de purtat, însă atrage privirile instant. O ţinută albă este la fel se sexy si de romantică, la fel ca una in care predomina negru. În Romania, se pare ca, omul de rand are o idee preconceputa fata de alb, mai ales femeile care îl refuză pană în ziua nunţii... Mare greşeală, pt ca nimic nu se compara cu ţinută albă complet...

Victoria Beckham


Givenchy


Ralph Lauren


Jill Stuart



Negru de Lux

Negrul ruseşte sa se menţină în fruntea tendintelor încă unu sezon. Negrul propus de designeri în colecţiile RTW Fall 09 este un negru de lux, teatral, sofisticat. O ţinută feminină si elegantă este cel mai bine pusă în evidenta de o rochie superbă neagră... Ţinutele all black răman desemenea în top.

Yves St. Laurent


Givenchy


Emporio Armani


J Mendel



Foto credit: nymag.com

1 comentarii:

SoSheSays spunea...

Ador lookul all white. E superb. Rosul e deasemenea frumos dar nu mi se potriveste. Iar negrul e de inmormatare pentru mine orice s-ar spune ca e elegant. All black no, partially black da.

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir