duminică, 20 septembrie 2009

Focus on: Paris Chic

In sezonul toamna-iarna 09 designerii au căutat sa reinvie opulenţa anilor '40, reuşind sa îmbine sobrietatea si rigiditatea tăieturilor cu feminitatea materialelor. Rochiile elgante si costumele inspirate din anii '40 sunt emblemele trendului paris chic. Alexander McQueen, Chanel si Balenciaga au prezentat colecţii emblematice pt stilul parisian. Rochiile din matasuri sau dantele, cambrate pe siluetă, pt a accentau talia, sacoul cu umerii lati si croit pe talie, cureaua subţire adăugata pt a sublinia ţinuta; sunt elemente incredibil de atrăgătoare si aristocrate, însă specifice femeilor sofisticate ale Parisului. Pantofii deosebit de înalţi din colecţiile Louis Vuitton si Yves Saint Laurent se încadrează ideal în trendul parizian.

YSL RTW Fall 09


Louis Vuitton RTW Fall 09


Chanel RTW Fall 09

Balenciaga RTW Fall 09


Alexander McQueen RTW Fall 09



Femeile care trăiesc în Oraşul Luminilor au fost mereu o sursa de inspiraţie pt lumea modei, au avut mereu acel quelque chose, care a atras iubitorii de frumos. Look-ul cochet, însă simplu, a trecut acum hotarele Parisului, fiind ravnit de toata lumea modei si de toate victimele ei...

Audrey Tatou


Olivia Palermo



Foto credit: nymag.com, fashionowy.wordpress.com, stylecaster.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

LV is the best

Oana Roxana spunea...

Haha!Funny!Eram acum pornita impotriva lui Louis Vuitton,gata,gata sa spun ca nu-mi place de nici o culoare,cand am citit comentariul lui *Choo*:"LV is the best". Am eu un fix,dar niciodata nu mi-a placut. Mai are cate o sclipire,ok...mai multe,dar mie nu-mi place. Restul sunt super,mai ales Audrey si Olivia... :)

Trimiteți un comentariu


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Campania antifumat EUrespir